RECONNECTIVE HEALING - EEN PERSOONLIJKE ERVARING

Mijn vader was sinds het begin van 2014 niet fit. Een paar jaar eerder was er een blaastumor bij hem geconstateerd en nu had hij ook rugpijnen, die hem zowel een goede nachtrust als alle lust in eten en drinken ontnamen. In april werd hij met uitdrogingsverschijnselen in het ziekenhuis opgenomen. Na een korte opleving in het ziekenhuis stagneerde eenmaal thuis zijn herstel toch weer.

Ik wilde graag iets voor hem doen en vroeg aan een Reconnective Practitioner die ik ken of zij bereid zou zijn om hem thuis in Almkerk op te zoeken voor een healing, want mijn vader was niet meer in staat tot verplaatsen. De practitioner stemde in maar moest op de dag zelf helaas afbellen, want ze was ziek geworden en op dat moment niet in staat om een healing te geven. Dat was voor mij 'omgaan met teleurstellingen voor gevorderden' en ik voelde de tijd dringen.


Ik realiseerde me toen ineens dat ik nog een Reconnective Practitioner in mijn netwerk heb zitten. Stefanie Bussing​ was eveneens bereid om naar Almkerk te komen om een Reconnective Healing te geven. Zij kon dit doen op maandag 5 mei, toevallig mijn vaders 81e verjaardag.


In de nacht voor zijn verjaardag kreeg mijn vader ook nog een herseninfarct. De Reconnective Healing voelde belangrijker dan ooit en in overleg met Stefanie reisden we toch samen af naar Almkerk, niet precies wetende hoe we hem zouden aantreffen.

Mijn vader was door het herseninfarct aan de linkerkant verlamd geraakt en hij kon zich moeilijk verstaanbaar maken. Hij was wel aanspreekbaar en zich bewust van wat er was gebeurd. Hij was erg onrustig, probeerde van alles duidelijk te maken en had duidelijk veel weerstand tegen zijn situatie.


Mijn vader wist nog dat hij ingestemd had met een Reconnective Healing en wilde deze zondermeer graag ontvangen, waarop Stefanie met hem aan het werk is gegaan. In het begin was hij nog erg onrustig, maar tijdens de healing is hij in slaap gevallen.

Ik hoopte op een wonder, maar de healing zou zich echter niet op het fysieke vlak gaan manifesteren. In de dagen daarna gaf zijn vrouw wel aan dat alle weerstand bij mijn vader was weggevallen, sinds de Reconnective Healing. Hij berustte nu in zijn situatie en was meegaand in alles, gezien zijn karakter was dat zeer opvallend! Mijn vader heeft de rust en de overgave nog 4 dagen vastgehouden. In de nacht van donderdag op vrijdag is hij overleden, vredig en in balans naar omstandigheden.


Het effect van deze healing betekent voor mij heel veel. Het is een ervaring die ik koester en die mij altijd bij zal blijven. Toen Eric Pearl een paar maanden na het overlijden van mijn vader weer naar Nederland kwam om nieuwe Reconnective Practitioners op te leiden, wist ik dat dit mijn 'curtain calling' was...


Omdat Reconnective Healing balans brengt in het hele systeem van lichaam, geest en emoties, is het niet te voorspellen op welk(e) niveau(s) heling plaatsvindt. Reconnective Healing sluit aan op wat jij specifiek nodig hebt op dat moment.

Wat het jou zal brengen kun je gaan ervaren, in mijn praktijk of elders als dat nodig is. Ik bied Reconnective Healing aan als onderdeel van het nazorgpakket "Optimalisatie Vitaliteit', ter ondersteuning van jouw natuurlijke gezondheid!


#reconnectivehealing #vitaliteit #nazorg

Dolf van Craanenburgh team Jouw Houvast.
Alle bijdragen
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Blijf op de hoogte via social media!
  • Facebook Black Square
  • Twitter Black Square
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle